Over ons

Bedrijvencentrum

Op een binnenhof aan de Antwerpse Van Luppenstraat, waar de wijken Haringrode, Oud-Berchem en Zurenborg samenkomen, vind je bedrijvencentrum Soetenborgh.

Aan het einde van de 19de eeuw was het gebouw nog een stelplaats van de Antwerpse paardentrams, en in de jaren ’70 een salamifabriek. In 2019 transformeerden drie vrienden – Steven, Raf en Herman – het pand tot een kleinschalige werkplek voor eigentijdse bedrijven.

Kantoren, meetings en events

Soetenborgh werd een state-of-the-art bedrijvencentrum met 4 elegante kantoorruimtes, 2 meeting rooms, een polyvalente ruimte met een keukenblok, en zelfs een akoestisch geraffineerde eventruimte – het Theatre of Tales – waar een twintigtal zielen op verhaal kan komen.

Soetenborgh Soetenbek plant

Soetenborgh

Vanwaar de naam Soetenborgh? De naam heeft geen historische of geografische basis. Ze is eenvoudigweg een knipoog naar die ‘andere kant’ van Berchem station: de gekende wijk Zurenborg.

Bruisende buurt

We willen graag geloven dat het leven aan deze kant wat zoeter is, op een steenworp van inmiddels legendarische plekken als Groen KwartierPakt en Stadsbrouwerij De Koninck… Niet geheel toevallig was deze buurt in vervlogen tijden het thuis van tal van zoete fabriekjes (Koekenstad, remember!).

Antwerp Tower

Leuk detail: op verschillende plekken in het gebouw duiken grote goud-spiegelende ruiten op. Deze opvallende scheidingswanden hebben we kunnen recupereren bij de afbraak van de Antwerp Tower op de Keyserlei in Antwerpen!

Kantoorruimtes

In Soetenborgh huizen 4 kantoorruimtes van verschillende groottes. De kantoren zijn volledig bemeubeld, met maatwerk bureau’s, ergonomische bureaustoelen en ingemaakte kasten.

MEER OVER KANTOREN

Vergaderruimtes

We bieden verschillende vergaderzalen aan die kunnen gebruikt worden voor meetings, van 4 tot 15 personen. We hebben ruimtes beschikbaar met of zonder beeldscherm.

MEER OVER VERGADERZALEN

Eventruimtes

Naast vergaderzalen vind je in Soetenborgh ook enkele ruimtes voor events. Zo is er een polyvalente ruimte met aansluitend een keuken, en een theatertje voor 15 à 20 personen.

MEER OVER EVENTS