Residents

Inspirerende bedrijfsbewoners

Soetenborgh herbergt enkele interessante maar zeer uiteenlopende bedrijven. De diversiteit en interactie tussen de verschillende ondernemingen werken zeer inspirerend!

Geregeld organiseren we events en drinks met alle ‘residents’.

Soetenborgh raam tuin

Communicatiebureau Sprengers is een partner die je van A tot Z doorheen elk communicatietraject begeleidt, met een sterke focus op grafische drukwerkprojecten, branding en media. Sprengers staat niet alleen voor ijzersterk uitvoeren maar ook voor creatief en flexibel meedenken.

BEZOEK WEBSITE

MyCareerCompanion is een vooruitstrevend online HR-platform dat het professioneel DNA van werknemers in kaart brengt op basis van wetenschappelijke tests. De tool kan worden ingezet voor ondersteuning bij het screenen van sollicitanten, intern talent management en people analytics.

BEZOEK WEBSITE

Trendanalist en veranderingspsycholoog Herman Konings (Pocket Marketing/nXt) geeft regelmatig consults, workshops en lezingen aan bedrijven, verenigingen, overheden en het hoger onderwijs over trendverschuivingen en toekomstverwachtingen.

BEZOEK WEBSITE

MyAdvice gelooft sterk in proactieve adviezen om aanslepende geschillen en procedures te vermijden. Dit bereiken ze door drempels te verlagen en ruimte te bieden voor duurzame oplossingen. Juridisch advies, geschillenbeslechting en procedurele bijstand.

BEZOEK WEBSITE

Striptekenaargezocht.be slaat de brug tussen opdrachtgevers en striptekenaars, cartoonisten en illustratoren. De ervaren project managers begeleiden het volledige traject om stripverhalen, cartoons of illustraties volledig op maat te realiseren.

BEZOEK WEBSITE

Governance & Integrity werkt aan het versterken van de integriteit bij de (semi-)overheid en in private ondernemingen met een publieke taak. Een integraal integriteitsbeleid draagt eraan bij dat recht wordt gedaan aan iedereen met wie en voor wie een organisatie werkt.

BEZOEK WEBSITE